x

RÓLUNK

Több, mint 10 éves tapasztalattal segítettünk kezdő modelleknek álmaik megvalósulásában, gyakorlott modelleket pedig munkalehetőségekhez segítettük szakmai tapasztalatunkkal. Segítettünk fotóművészeknek abban, hogy megmutathassák a világnak csodálatos képeiket, és azokat valamint a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat el tudják adni. Készítettünk honlapokat kis és középvállalatok részére.

Mit csináltunk eddig?

Mit csináltunk eddig?

Fotósoknak és modelleknek készítettünk weboldalakat munkájuk bemutatására. TFCD és fizetett fotózásokat csináltunk kezdő modellek, színészek és színésznők részére. Honlapokat készítettünk kis és középvállalatok részére.

Küldetésünk és értékrendünk

Küldetésünk és értékrendünk

Küldetésünk az, hogy kielégítsük ügyfeleink igényeit és a lehető legjobb eredményt érjük el.

Trend és stílus

Trend és stílus

Az általunk készített web oldalak kifinomultak és stílusosak. Webdesign technikánk és fotó technikánk követi a legújabb trendeket.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Ingyenes tanácsadással és számos különféle kipróbált és bevált módszerrel segítjük a hozzánk forduló modelleket abban, hogy a modellkedés biztonságos és izgalmas lehetőséggé válhasson a számukra. A fotósok munkáját nemcsak weboldalak létrehozásával segítjük, de igény esetén tanácsot adjunk üzleti vállalkozásuk fejlesztéséhez és bővítéséhez is. A nyilvánosság számára is elérhetőek vagyunk a webdesign és a márkaépítés terén.

Miért fontos az internetes jelenlét? Manapság minden ügyfél beüti az általa keresett szolgáltatás kulcsszavait Google-be, mielőtt bármilyen vásárlási döntést meghozna. Ha okosan építjük fel az online jelenlétünket, elősegítheti a hiteles márka imázs kialakítását, a tudatosság terjesztését az eladott termékek / szolgáltatások terén, és mindenekelőtt minél több ügyfelet szerezhetünk.

Branding - Márkaépítés

Tekintse a cége weboldalát a projekt legfontosabb részének. A legtöbb, potenciális vásárló számára ez lesz a kiindulási pont, ahol a legtöbbet megtudhatják az Ön által kínált lehetőségekről, szolgáltatásokról, megismerhetik az eddig elvégzett munkáját és kapcsolatba léphetnek Önnel további megbeszélések céljából.

Helyezze cégét az internere

A következő lépés annak biztosítása, hogy a vállalat webhelye megtalálható legyen a Google-on. Ez nagyon sok munkának tűnhet egy nem technikai személy számára, azonban megéri! A cél az, hogy optimalizálja az oldalakat a cégneve és a termékek vagy szolgáltatások nevéhez, amelyeket a látogatók beírhatnak a keresőmotorokba, így rátalálnak az Ön cégére.

SEO - Keresőoptimalizáció

Nem számít, melyik iparághoz tartozik vállalkozása, biztos vagyok benne, hogy kevés online közösség fog működni az iparággal kapcsolatban. Érdemes megismerni azokat a közösségeket, ahol a hasonló iparágból származó egyének vagy gondolkodó vezetők megosztják véleményüket. Ha részt vesz a releváns vitákban amiknek aktív tagja lehet, megkezdheti a kapcsolatai kiépítését.

Építsen kapcsolatokat

hu_HU
en_US